Så var semestern över… och snabbt gick det.

Så var semestern över… och snabbt gick det.

Så var semestern över… och snabbt gick det.

 

Det är inte helt enkelt att uppdatera huvudet efter ett antal veckors semester. Hur var det man gjorde? Var slutade jag sist? Vad skrev jag om? Efter en snabb koll minns jag en ilsken förkylning där i början av juni sedan blev det inget mer före semestern. Men nu är jag igång med bloggen igen.

Årstider är fantastiskt. Jag tror att mycket av min kärlek till Sverige beror på årstiderna och jag tror att jag inte är ensam om det. Jag har någon slags inneboende klocka som börjar längta när innevarande årstid går mot sitt slut. Just nu längtar jag efter hösten och hoppas på en färgstark, hög och klar höst utan för mycket rusk. Ser fram emot tiderna framför brasan. Men vem gör inte det? Inte särskilt unikt.

Men en del alldeles nya saker för mig händer i höst. Boken som pocket. Släpps stort i september. Vem kunde ana för två år sedan? Boksamtal tillsammans med Pelle Sandstrak. Vem kunde ana det när jag första gången hörde honom på scenen för säkert 15 år sedan. Bokprat för 1,6 miljonerklubben i oktober och så Doften av falska påvar och nybakade wienerbröd som ljudbok i slutet av samma månad. Ibland tror jag att jag drömmer.

Såg vackra rönnbär idag. Många på ett mycket litet träd. Mycket rönnbär lär förebåda en snörik vinter. Hoppas det slår in.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.